Kövéren is szép az élet

Csak a kinézetemmel küzdök, vagy ez már csak a figyelmeztetések figyelmeztetése...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kaja és sport?

2011.03.15. 11:56

szerző: Éva aki duci

Nem tudom, hogy kezdjek neki a sportolásnak. Ekkora súlynál már azért végig kell gondolni. Szóval ezt teszem most.

Szerintem amivel kezdeni kellene az az úszás, a séta, rövidebb túrák. Sajnos a biciklim nem beszámítható, így kiesik a felsorolásból.

A megcélzott súly, az a normál testtömegindexem felső részében lesz. Én már 75 kilóval is megelégednék, de mindjárt kiszámolom, mennyi nekem az ideális...

 

Itt néztem meg: http://www.hazipatika.com/tools/bmi

Az eredmény:31,3

Kedves Hölgyem!

Ön sajnos az elhízottak csoportjába tartozik, mindenképpen ajánlatos ez ügyben tennie valamit! A testtömeg-indexe alapján az Ön esetében sajnos az átlagosnál nagyobb a kockázata a magasvérnyomás-betegségnek, cukorbetegségnek, szívizom-infarktusnak, agyvérzésnek, tüdőbetegségeknek, daganatos betegségeknek. Ezeken segíthet, ha lead egy pár kilót testsúlyából! Hogy mennyit kellene? Használja ideális testtömeg-kalkulátorunkat!

...Az elhízással kapcsolatba hozható betegségek, mint például a magas vérnyomás, az emelkedett koleszterinszint és a cukorbetegség komoly veszélyt jelenthetnek Önre, de még a szerencsésebbek közé tartozik, mert a súlycsökkentéssel megelőzheti a táplálkozással összefüggő betegségek kialakulását. Kezdjen azonnal átfogó életmódváltásba, és ne legyen rest segítséget kérni szakembertől: orvosoktól és dietetikusoktól.

Na tessék... és szerintük a legideálisabb 67,5 kilósan lennék. Az teljesen pontosan 28,5 kg fogyást jelentene.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koverenazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr52741185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása